mandag 31. oktober 2011

I dag er dagen!

Velkommen til Vrimmel 2011! I dag blir Vrimmel i Vikna, Nærøy og Leka åpnet. For riktig å markere fellesskapet og at endelig er festivalen i gang, blir den åpnet i alle de tre kommunene.

Første åpningsforestilling ut er "Reven og Grisungen", som blir spilt på Rørvik barneskole. Deretter følger "En søvnløs natt", som spilles for Nærøy ungdomsskole i Kolvereid kirke. Den siste åpningsforestillinga skjer i Herlaugshallen på Leka. Der er det "Lydvingens lydløse oppdrag som starter ballet. Du kan lese mer om hver av forestillingene på dette nettstedet.

Utover dagen blir det "Chaplin" i Nærøy kulturhus, dukketeaterverksted på barneskolen på Kolvereid og teatersportkurs på Leka. I Nærøy bibliotek er det kunstutstilling. Klokka 17.00 går dagens siste forestilling av stabelen. Det er "En søvnløs natt", som er et tilbud i Den Kulturelle Spaserstokken.

Som Vrimmeldeltaker er du med på noe helt spesielt. Det er første gang de tre kommunene og Nord-Trøndelag fylkeskommune samarbeider om å arrangere en kulturfestival på denne måten.  Håper du trives i vrimmelen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar